وابستگی همسرم به خانواده اش دیوانه ام کرده
وابستگی به خانواده از جمله مواردی است که در نوجوانی به حداقل رسیده و در جوانی از بین می رود ، داشتن وابستگی به خانواده مشکلاتی را در آینده بوجود می آورد .
هر دختر و پسری دیر یا زود به خانه بخت خواهد رفت و انتظار دارد زندگی شیرینی را شروع کرده و ادامه دهد ؛ در این بین پذیرش نقش بسیار اهمیت دارد ، گاهی دختر و پسری نمی تواند با نقش جدید خود و زندگی فعلی کنار بیاید و وابستگی شدید او به خانواده اش دردسرساز می شود . اگر همسرتان به خانواده به ویژه مادر خود وابستگی شدید دارد حتما در ادامه با ما همراه باشید .
وابستگی به معنای پیروی از اوامر یک شخص بودن است و در مواردی مورد استفاده قرار می گیرد که فرد نمی تواند موارد شخصی خویش را بروز نداده و با آن ها روبرو نشود . این امر در زندگی زناشویی بسیار خطیر و قابل بررسی است ، چرا که تنها محرم در این بین زن و شوهر هستند ، نه احتمالا مادر ، پدر یا سایرین ! بهتر است در ابتدا به قضاوت ننشینید و راهنمایی گرفتن های جزئی در موارد حساس ، آن هم از اهلش را دخالت و وابستگی تلقی نکنید .
از مهم ترین مشکلاتی که وابستگی همسر شما به خانواده اش می تواند ایجاد کند ، تاثیر مستقیم نظرها و تفکرات خانواده ی همسر شما بر رفتار ، اعمال و تصمیمات او است ، در این حالت شما درک خواهید کرد که با یک خانواده زندگی می کنید و این زندگی گروهی چیزی نیست که در پی تشکیل آن به دنبال همسرتان راهی شده اید .
اگر می خواهید خود را ارزیابی کنید ، ببینید آیا برای کارهای روزانه نیاز به راهنمایی دارید و جز این نمی توانید ایام خود را سپری کنید ؟ اگر پاسختان مثبت است فردی وابسته هستید و این وابستگی می تواند برای شما دردسرساز شود . اینکه شما ترجیح دهید دیگران برایتان تصمیم بگیرند نیز دیگر از فجایع است . اگر چنین است هیچگاه تصمیم به ازدواج نگیرید و ابتدا به رفع نواقص رفتاری خود بپردازید .
برای کم کردن وابستگی خود و ایجاد استقلال فردی سعی کنید برای موارد مهم زندگیتان خودتان تصمیم بگیرید ، بحث مشورت مستقل و نیکو است اما وابستگی در آینده گریبانگیرتان خواهد شد . اگر مخالفت با نظر اطرافیان برایتان دشوار است خود را در موقعیت قرار داده و مخالفت کنید ! بهتر است پیش از اینکار راه صحیح آن را دانسته و احترام ها را حفظ کنید .
هنگامی که وارد یک زندگی جدید می شوید ، لازم است با همسر خود ارتباط موثر برقرار کنید ، با ایجاد حس اطمینان و همدلی کردن با وی می توانید گامی مثبت در کم کردن وابستگی او به خانواده اش برداشته و کانون خانه را برای خود و همسرتان گرمتر از پیش کنید . علاوه بر این بدون متهم کردن وی ، به او نشان دهید که دلیل دوری شما از او دخالت های خانواده اش هستند .
بسیاری از افراد پیش از تشکیل زندگی مشترک با همسر خود آشنایی نداشته اند و از رفت و آمدهای همسر خود با خانواده اش دلگیر می شوند ، رفت و آمد ها وابستگی تلقی نمی شوند ، اما اگر مدعی وابستگی همسرتان به خانواده اش هستید راهکارهای فوق را به کار بسته و در صورت تشدید واکنش ها به مشاور مراجعه کنید . وابستگی امری قابل چشم پوشی نیست .