اکران نوروزی سینمای ایران با کلکسیون فیلم های کمدی ؟
اکران های مناسبتی در سینمای ایران ، همیشه از جذابیت و اهمیت بالایی برخوردار بوده است ؛ بویژه اکران نوروزی که در ادامه قصد داریم به این موضوع بپردازیم .
هاشم میرزاخانی مدیرعامل موسسه تصویر شهر درخصوص اکران نوروزی سال 1400 اظهار داشت: مهمترین مولفه حضور مردم در سینماها فیلم است و اگر ما بتوانیم تهیهکنندگان و صاحبان آثار را مجاب کنیم که فیلمهایشان را اکران کنند قطعاً مردم و در واقع بخشی از جامعه که خود را قرنطینه نکرده به سینما میآید، در این صورت میتوان امیدوار بود که امسال اکران نوروزی موفقی خواهیم داشت.
میرزاخانی خاطرنشان کرد: حضور در سالنهای سینما نسبت به مترو، بازار و اتوبوس خطری ندارد و در این یک سال به ما ثابت شد که به راحتی میتوان در سالنهای سینما پروتکلهای بهداشتی را رعایت کرد تا هیچ خطری کسی را تهدید نکند. تجربه یک سال زندگی در شرایط شیوع ویروس کرونا امروز جامعه را به این نیاز رسانده که از این جو ناامیدکننده و آزاردهنده کمی فاصله بگیرد و فیلمهای سینمایی در اکران نوروزی میتواند در این مورد تأثیرگذار باشد. اگر سازمان سینمایی به فیلمهایی که اکران میشوند کمک کند و به نوعی یک گارانتی برای آن آثار در نظر بگیرد میتوانیم به اکران نوروزی امسال امیدوار باشیم.
او افزود: متأسفانه چراغ سینماها مدتی است خاموش شده و سینماها را میتوان ورشکستگان عرصه هنر دانست. صاحبان آثار به هر حال از طریق پلتفرمهای اینترنتی فیلمهای خود را تولید و اکران میکنند و به نوعی به درآمد میرسند اما سینماداران که با هزینههای متعددی از جمله بیمه و دیگر مسائل روبرو هستند روز به روز در شرایط بدتری قرار میگیرند و اگر برای آنها فکری نشود قطعاً صنعت سینمای ما رو به افول میرود.
مدیرعامل موسسه تصویر شهر در ادامه خاطرنشان کرد: سازمان سینمایی حتماً باید حمایتهای ویژهای از آثار سینمایی در نظر بگیرد تا امسال اکران نوروزی را از دست ندهیم. نوروز مهمترین فصل اکران است و حدود 20 تا 25 درصد از فروش کل سال را در این ایام شاهد هستیم، با اکران آثار متنوع و آثاری از کارگردانهای شاخص مردم قطعاً به سینماها میروند.
میرزاخانی درباره فیلمهای مناسب برای اکران نوروزی گفت: تأکید من بر این است که آثار کمدی بیشتری در نوروز اکران شوند و تنها با همکاری تهیهکنندگان و با حمایت سازمان سینمایی از فیلمها، چرخه اقتصادی سینمای ایران دوباره به فعالیت خود ادامه میدهد و این چراغ نیمهروشن به طور کامل خاموش نمیشود.
او در ادامه تأکید کرد: متأسفانه هیچ اطلاعرسانی خوبی درباره سینماها و فیلمهایی که اکران شدهاند صورت نگرفته و البته در حال حاضر فیلمهای خوبی هم اکران نشدهاند که بخواهیم مانوری روی تبلیغات آنها داشته باشیم. نکته مهم دیگر در رونق گرفتن سینماها به تیزرها تلویزیونی و رپورتاژهای مختلف در تلویزیون مربوط میشود. متأسفانه پس از شیوع ویروس کرونا تلویزیون حمایت از سینما را کنار گذاشت و از تبلیغ آثار سینمایی و تشویق مردم به سینما رفتن پرهیز کرد اما واقعیت این است که سینماها برای مردم خطری ندارند و امیدوارم به زودی رسانه ملی نیز مثل همیشه به کمک سینما بیاید.
میرزاخانی در پایان گفت: امیدوارم رسانههای نوشتاری، مکتوب و مجازی هم به کمک سینما بیایند و به احیاء آن کمک کنند. سینماهای دولتی شاید کمتر در این وضعیت بد آسیب دیده باشند اما متأسفانه خیلی از سینماهای خصوصی به فکر تغییر کاربری هستند که این اتفاق برای سینمای ما که تعداد سالنها و صندلیهایش بسیار اندک است، وحشتناک به نظر میرسد. امیدوارم با کمک رسانههای مختلف شاهد بهبودی وضعیت و رونق سینماها باشیم.
منبع : برنا